Kerknieuws

Een glimp van de oorsprong van de kerk begon het idee van de oprichters van de kerk toen was er een geestelijke jaloezie van sommige mensen, die weinig in aantal niet meer dan vier mensen aan het werk plaats van gebed en aanbidding, elke persoon heeft een verlangen naar gebed en een gemeenschap van de gelovigen. Inderdaad, de Heer gereageerd op deze verlangen .. op zoek geweest naar een plaats ... en het brein van de Heer bescheiden plaats in een basisschool.


Kerk werd opgericht op 15 maart 2000, waar zondag was de eerste bijeenkomst voor de zondagsviering in de hal van een klaslokaal van de school (Christelijke Insulinde protestanten - Christelijke school BIJ Zeeburgerdijk 84 Amsterdam-Zeeburg).  Het aantal deelnemers zijn ongeveer 6 personen. De kerk gehuurd op deze plaats voor aanbidding van elke zondag een tot en met 01/01/2003. De eredienst bleef in deze plaats ongeveer twee jaar en tien maanden en het aantal leden stijging van tot ongeveer 25 personen.

Toen de kerk verplaatst naar een andere plaats, die de huidige locatie in de kerk van het Leger des Heils (Derde Oosterparkstraat 271 Amsterdamen) de nieuwe plaats is meer passende sfeer van aanbidding . En begonnen aantal toegenomen na de gebeden en er is honger naar de Kerk van de families en jonge mensen. In het nieuwe gebouw begon een biddenstonde  gehouden om te bidden elke woensdag avond die nu op vrijdag.

Op januari 2004 begon de eerst vrouwenkring die hield de eerste zaterdag van elke maand. En schatting van het aantal leden van de kerk is ongeveer 50 leden met 20 kinderen op de zondagsschool klassen. De dienst zondagsscholen zijn van de belangrijkste diensten in de kerk als zij beoogt docenten van zondagsschool de opvoeding van kinderen en zetmeel christelijke opvoeding,  de ervaren met  Here Jezus Christus en geven zij de lessen van de Bijbel in verhouding met de leeftijd.

Georganiseerde kerk op dagen van vasten en gebed dat de deelname van de gehele Kerk als een lichaam in elkaar en de dagen van vrijdag en eerste zaterdag van elke maand .. Het doel is om te bidden voor de kerkdienst en de eenheid van de Geest onder ons.